Menu

Ambasada Japana obaveštava sve zainteresovane da je otvoren konkurs za MEXT (Monbukagakusho) stipendije za 2021. godinu za kandidate iz Srbije i Crne Gore.

Stipendije dodeljuje Ministarstvo obrazovanja, sporta, nauke i tehnologije (MEXT) Vlade Japana, a Konkurs je otvoren do petka, 31. jula 2021. godine.

POSTOJE DVE VRSTE STIPENDIJA:

Detaljne informacije o stipendiji, aplikacioni formular I ostala dokumenta mogu se preuzeti sa linka: https://www.studyinjapan.go.jp/en/smap_stopj-applications_research.html

Obije kategorije uključuju obavezan period učenja japanskog jezika.

Neophodno je da svi zainteresovani kandidati dostave svoje prijave na adresu Japanske ambasade u Republici Srbiji, Trešnjinog cveta 13, 11070 Novi Beograd sa naznakom "prijava za MEXT 2021" I elektronski na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., sa naznakom "prijava za MEXT 2021"

SVA POTREBNA UPUTSTVA I APLIKACIONI FORMULARI MOGU SE PREUZETI NA INTERNET ADRESI AMBASADE JAPANA: http://www.yu.emb-japan.go.jp/

Za sva dodatna pojašnjenja i informacije, zainteresovani se mogu obratiti na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Ovdje se može preuzeti saopštenje za medije Ambasade Japana u kojem se nalaze internet adrese sa prijavnim formularima za obije kategorije stipendija.

  

 

 

 

 

 

NA VRH